Goeiemorgen!

Wauw! Wij hebben een geweldige nacht achter de rug. Het begon gisteravond rond 22:00 uur. Je kreeg last van krampjes. Wat heb je liggen schreeuwen poeh! Zo zielig, want als ouder kan je weinig. Uiteindelijk hebben we je de fles gegeven om 00:00 uur en om 00:30 lag je op bed. Wij zijn ook gelijk naar bed gegaan en om 6:30 schrokken we wakker. Je hebt de hele nacht doorgeslapen en ik moest je zelfs wakker maken voor de fles!! Echt zo geweldig dit! Uiteraard lag je tijdens de fles gewoon door te pitten en heb je niet veel gedronken. Zelfs je luier vol persen doe je in je slaap. Nu ligt je heerlijk in de box te slapen en mama is klaarwakker en zit dus aan een bak koffie.

Vanmiddag krijgen we kraamvisite. Het is wel erg druk en vermoeiend maar het hoort er allemaal bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *