Gehoortest.

Vanmorgen de gehoortest gehad en geslaagd! Uiteraard wisten wij natuurlijk al dat het positief zou zijn, want je hoort en volgt alles nu. Als papa naast ons komt zitten draai je je hoofdje om en kijk je zijn kant op. Dus nee, doof ben je echt niet!

De flessen die je nu gehad hebt met de speciale voeding zijn erin gebleven! Zou het gaan werken?!

Vanmiddag zijn we even naar het centrum geweest. Bij Hema wat fotoboeken gekocht zodat we foto’s kunnen plakken. Bij thuiskomst kreeg je opnieuw de fles en lag je heerlijk in mijn armen in je rompertje te drinken. Ik zag je rood aanlopen en je zat lekker op je gemak te poepen toen ik het wel erg warm kreeg tussen mijn benen. Je poep kwam door je luier heen! Zo over mijn been en zo op de grond ieuw! Bij het opstaan spoog je ook nog je hele fles eruit en daar stond ik dan. Onder poep en spuug!

Een gedachte over “Gehoortest.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *