Hahaha honger??!!!!!!!

Alles wat hapbaar is, is voor jou voedsel lijkt wel!! Wat een scheetje ben je toch hihi en dan ook echt niet loslaten met die kaken van je! Vannacht ben je netjes om de 3 uur gekomen. Papa en mama hebben dus redelijk geslapen. Ik ben blij dat ik de 5 uurtjes haal en dat is vannacht voor het eerst gelukt. Vanmorgen is de verloskundige voor het laatst geweest. Nu moeten we het echt alleen doen.

De flessenvoedingen gaan redelijk. De ene keer drink je de fles helemaal leeg en de andere keer kots je echt alles eruit. Zo frustrerend! We moeten gewoon blijven geven en kijken hoe het gaat. Maandag komt iemand van het consultatiebureau en dan kunnen we dit ook nog even aangeven.

Vandaag komt Lindsay van schoolkamp. Het is nog steeds droog buiten en hopelijk blijft dit ook zo, want ik wil samen met jou haar uit school halen. Dat zal een grote verrassing voor haar zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *