Lindsay op Schoolkamp.

Jamie heeft de nacht beter geslapen dan normaal en niet gespuugd! Geweldig. Vanmorgen moesten we hem wel vroeg wakker maken, omdat Lindsay naar schoolkamp ging en 6:30 uur op school moest zijn. Tony en Jamie bleven in de auto wachten. Om 7:00 uur vertrok ze richting Vlieland. Wat zal ze haar broertje missen.

Thuisgekomen hebben we Jamie lekker in badje gedaan en eind van de ochtend met hem naar het ziekenhuis geweest. Ik wist niet wat ik er van moest verwachten maar ik verwachtte een bloedbad. Wat viel de ingreep mee! Beetje verdoven op het juiste moment een knipje en klaar! Hij heeft nu een tong die hij kan uitsteken! Wat een mooi gezicht om zo’n kleintje bezig te zien en ziet denken:” wat kan ik nu allemaal!” Toen we thuiskwamen gelijk geprobeerd met drinken maar nog steeds pakt hij de fles niet goed en maakt hij teveel lawaai waardoor er lucht binnenkomt. De verloskundige kwam nog even bij Jamie checken en Tony is op pad geweest voor een ander soort fles met speen maar na dit geprobeerd te hebben waren we ook niet tevreden. Morgen nieuwe poging!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *