Donderdag 23 Juni is onze zoon Jamie geboren!!

De hele nacht met de iphone naast me bed gelegen/gezeten. Ja dit zijn weeen! Ze komen regelmatig en de krampen zetten steeds meer door. De hele nacht niet geslapen en beneden gezeten. Uiteindelijk Tony wakker gemaakt dat het steeds erger gaat worden en dat de baby echt aan zit te komen. Ik heb het uitgehouden tot 5:30 uur. Tony heeft de verloskundige gebeld en die kwam gelijk aan. Ook beide ouders ingelicht, omdat Lindsay ook opgevangen moest worden en tja die wil je ook natuurlijk op de hoogte houden. De verloskundige heeft 2 cm ontsluiting gemeten en zou rond 9:00 uur terugkomen. Tony heeft lekker bij me gezeten en goed geholpen. Om 7:30 kon ik het echt niet meer uithouden en kwam de verloskundige weer. 3 cm ontsluiting pff. We zijn toch maar naar het ziekenhuis gegaan omdat de weeen heftig waren en het opeens snel zou kunnen gaan. In het ziekenhuis aangekomen ging het ook heel snel. De vliezen werden doorgeprikt en toen begon het behoorlijk heftig te worden. En ja! Na 10 minuten persen VLOOG (letterlijk) Jamie eruit!

Om 10:40 uur is Jamie geboren en kerngezond!!! Wat een ervaring en wat een trots!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *