Eerst echo 10 weken

Na veel zenuwen en veel toiletbezoekjes bij het echo-bureau waren we eindelijk aan de beurt. Vanmorgen op de fiets zat ik nog te denken: “Dit kan een geweldige dag worden of een dag die je snel wilt vergeten.” Zoveel onzekerheid is echt killing. Maar okay, we waren eindelijk aan de beurt.Eerst een medisch gesprek, gegevens invoeren, op bed liggen, broek naar beneden, gel op mijn buik en hopla! Ik zag het al gelijk! Een klein mensje met beenjes en voetjes! En daarna hoorde ik hem vertellen dat hij het hartje ook zag kloppen, echt wat een opluchting en wat bijzonder dit! Je ziet je kindje heen en weer bewegen en de beentjes en armpjes heen en weer zwaaien haha. Geweldig! Tony en ik kregen beide een brok in onze keel en we zaten daar met open mond te staren naar het beeldscherm. Ook hadden we de tip gekregen van een vriend om dit te filmen en dat hebben we natuurlijk gedaan! Nu we weten dat alles goed is en alles eraan zit beseffen we het eigenlijk nu pas echt. Het is echt! We krijgen een baby….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *