Verloskundige.

Gisteravond weer naar verloskundige geweest. Alles was natuurlijk prima! Het heeft zelfs nog ruimte om te groeien zei ze. Ogod, nog meer?!!!  Alles voelt al pijnlijk en beurs aan. De bewegingen in mijn buik veranderen nu ook. Ik voel nu meer gedraai van een kontje en armpjes. Zijn hoofdje zit nog steeds beneden en zit klem dus geheel draaien gaat hem niet meer lukken. We kregen een informatie folder mee dat vanavond een informatie avond is voor aanstaande ouders. Wat we kunnen verwachten en wat een bevalling allemaal inhoudt. Je moet je hier voor opgeven maar dat is via internet niet helemaal goed gegaan. Net gebeld maar ik zou terug gebeld worden dus ik wacht nog steeds op een telefoontje. We willen wel graag naar deze avond toe. Dat er een kind aankomt is leuk maarja wat houdt een bevalling precies in en wat gebeurd er met en in je lichaam? Juist! Je leert er toch weer van denk ik dan maar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *