Zwaarder.

Het wordt groter en groter! Mijn buik is nu helemaal strak en al mijn organen worden weggeduwd en voelen beurs aan. Afgelopen week zat ik niet helemaal lekker in mijn velletje. Weinig slaap en om een scheet kon ik al janken. Het werd me allemaal even teveel. Je kan niet meer alles en zelfs bukken of opstaan van de bank kostte al teveel moeite. Dit is zo frustrerend en kost zoveel energie. Lang zitten gaat niet, lang staan gaat niet, bukken gaat niet, zwaar tillen gaat niet enz enz. BLEGH! Ik moet nog 4 weken op het KDV werken en daar ben ik alleen maar aan het lopen en tillen dus laat me dit AUB nog volhouden!!! Eerder met verlof gaan wil ik niet, omdat ik na de geboorte gewoon lekker langer thuis wil zijn. Ik moet dit doen en volhouden, klaaruit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *