Schoppen, draaien en slaan.

Gisteravond tijdens een avondje series kijken was die kleine knul behoorlijk tekeer aan het gaan. Zelfs Tony heeft het kunnen voelen! Schopjes, vuistjes en weet ik wat ik allemaal voelde. Van links naar rechts en van boven en onder voelde ik allemaal gerommel en ging mijn buik tekeer. Wat een geweldige ervaring is dit. Tot ik op een gegeven moment met mijn warme hand op mijn onderbuik zat en iets hards onder mijn hand voorbij voelde gaan. Arm? beentje? Ik weet het helaas niet maar het voelde zo ontzettend gaaf! Ben zo verliefd op dat mannetje die daar binnen zit.
Nog 13 weken werken en dan heerlijk met verlof! Kan niet wachten op de momenten wanneer dit allemaal gaat gebeuren en wanneer het gaat komen.
Ik ben er klaar voor!

Een gedachte over “Schoppen, draaien en slaan.”

  1. complimenten voor jou site/ nogal behulpzaam bij alerllei vragen van een beginner; had ik vanaf dec ’07 een canon G9, sinds een aantal weken in het bezit van een EOS 450 + kitlens en zoomlens 70-300/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *