7 maanden oud.

Wat ben je toch al weer een grote vent! Je voortand is doorgekomen en de andere is onderweg, je eet al brood, je hebt 1 fles minder op een dag en wordt vervangen door sap met een soepstengel, liga of een rijstenwafel. En je draait al bijna door van rug op buik! Je kletst aan 1 stuk door en je bent onwijs nieuwsgierig naar alles wat er om je heen gebeurt.
Je bijt al graag op mijn vingers waarvan ik hard moet gillen van de pijn en dan kijk je me met die duivelsogen en die mooie glimlach uitdagend aan. Je bent een echt boefje en een echt mannetje!

Babyzwemmen.

Sinds 2 weken zit je op babyzwemmen. Dit is zo leuk! Lekker zwemmen en gezellig liedjes zingen met al die andere kindjes! Je kijkt maar rond om alles in de gaten te houden en je vindt het echt heerlijk! Na het zwemmen stort je in en val je in de auto al in slaap. In februari gaan we een weekje op vakantie en daar hebben ze een hele grote zwembad! We hebben er al zin in!!

CB

Vanmorgen weer naar de CB geweest. Je bent helemaal goed gekeurd! Je mag van 4 flessen melk nu 3 flessen en tussen de middag een broodje met boter. Vanmiddag natuurlijk gelijk getest. Ipv een broodkorst wat ze adviseren om mee te beginnen hebben we maar stukjes gedaan. Dit gaat veel beter en je vindt het heerlijk! Bijna een heel broodje opgegeten. Als ik niet was gestopt, had je gewoon door gegeten. Daarna een tuibeker met sap wat ook goed ging.
Je bent nu 68 cm groot en bijna 8,5 kilo. Precies mooi in de lijn. Bij thuiskomst zaten we te spelen en ja hoor! Ik zie een boventand! Een wit puntje wat morgen door zal komen. Je gaat veeeeeeel te snel!! Morgen ga je weer spelen bij de kindjes op het KDV en ik zal daar aangeven dat je daar dus ook een broodje mag eten. Spannend!

Medicijnen.

Alweer zijn we met je naar de dokter geweest. De koffie staat nog net niet klaar daar! Goed naar je longen laten luisteren en dat klonk goed. We moeten je wel 3x per dag met Ventolin pompen. Of het werkt weten we pas na een tijdje. Eerst dit maar even goed doorzetten. Ook kwam ik achter dat je bovengebit opgezwollen is. Het lijkt erop dat je weer tanden gaat krijgen. Dat verklaard dan weer de 3 dagen koorts!

Duiveltje.

Onze kleine duiveltje ben je! 3 nachten heb je doorgeslapen en nu is het weer een drama. Je bent WEER flink aan het hoesten en piept als een muis. We krijgen het zelf ook benauwd van. Vandaag heeft mama lekker vrij genomen van werk zodat ik je veel liefde kan geven. Je bent nu aardig vrolijk en geen koorts! Het gaat de goede kant op.