Groentehap.

Nu we met fruit bezig zijn kunnen we natuurlijk ook met groente beginnen. Laten we beginnen met worteltjes! Nou, dat was niet zo’n succes. Jakkes! Ondertussen hebben we wortels, sperzieboontjes en bloemkool geprobeerd maar niets vindt je nog lekker!! Fruit, tja dat is lekker zoet en dat gaat er zo in. Kleine boef!

Eerste echte fruithap!

Vanmorgen nam ik een banaan en dacht:” zal ik weer?” Tuurlijk ga ik het nog een keer proberen maar dan echt! Een stukje banaan helemaal fijn geprakt en hoppa! Niets in de blender tot een glad papje. Hij slik het zo weg! hahaha Hij vond het niet raar of vreemd en at gewoon netjes van het lepeltje! Echt zo trots ben ik op hem! Hij hield het lepeltje en bakje goed in de gaten en toen het op was begon hij te huilen! hahaha

Fysiotherapeut.

Gistermiddag werd ik gebeld dat we vandaag al terecht konden bij de Fysio. Een aardige man maar toen hij bezig ging met Jamie vond ik hem niet meer zo aardig. Hij voelde een knobbel in zijn nek. Omdat Jamie vaak met zijn hoofdje naar links ligt is dat wat afgeplat en blijkbaar heeft dat te maken met iets wat vast zit in zijn nekje. Jamie lag heerlijk te slapen op schoot en toen moest hij op de bank liggen. Hij ging te keer met Jamie’s hoofd en tekeer met zijn nekje. Hard duwen e.d Jamie ging uiteraard huilen, want dat deed zeer. Hij kan hier een aantal dagen last van hebben. We hebben wat oefeningen meegekregen en over 3 weken moeten we terug komen.

Naar het Kinderdagverblijf.

Vanmorgen zijn we vroeg op de fiets gesprongen op weg naar het KDV. Het is vandaag de 2de keer dat je daar heen gaat. Het was minder moeilijk dan vorige week voor mij! Jij wordt in een wippertje gezet en je speelt. Om 16.00 uur ben ik je weer op gaan halen. Wat was ik blij! Je zat heel lief in een wipper te spelen en te gillen van plezier! Zo lief!

CB.

Vanmorgen naar het Consultatie Bureau geweest. Je bent nu 62cm en 7.2 kilo. We hebben wel een verwijsbriefje mee gekregen voor de Fysiotherapeut ivm je hoofdje die plat gaat worden. Waarschijnlijk heb je een nekwervel dat vast zit. De afspraak is pas op 28 oktober pfff