Wennen op het Kinderdagverblijf.

Vanmiddag was het dan zover. Je moest wennen op het KDV. Toen we daar aankwamen keek je wat rond naar al die kruipende en gillende kindertjes. Toen moesten mama en papa weg en jou achterlaten. Juf Renate had je op schoot en na een dikke kus gingen we dan maar, slik. Wat is dit een naar idee! Het liefst had ik je na 10 minuten alweer opgehaald maarja dat kan dan weer niet! Om half 4 hebben we je maar opgehaald en wat was mama blij! De juf vertelde dat je in de schommel had gezeten en daar 3 kwartier in slaap was gevallen. Na de schommel je flesje leeggedronken en toen wachten op mama en papa. Als er een kindje ging huilen had jij zoiets van:” moet ik meedoen”?… en toen heb je even gehuild. Ze hebben een verhaaltje in het KDV boekje geschreven en dat mogen wij ook doen. Elke donderdag schrijven ze daar in hoe het is gegaan. Volgende week donderdag ga je voor het eerst echt een hele dag. Ik wil er nog niet aandenken.

Duimen.

Je duim is toch wel je favoriet. Je speen wil je niet altijd tenzij je ruzie hebt met je duim en hij niet in je mond wil blijven zitten. En wat daarna zo schattig is, is dat je dan met je andere hand lekker in je haar gaat woelen. Zo cute!

Ik krijg het filmpje niet recht! GRR

Stukje fietsen.

Vanmorgen zijn we voor het eerst echt gaan fietsen. Het was goed weer en mama wilde eruit. In plaats van steeds naar de supermarkt besloot ik nu om een eind te gaan fietsen en te gaan shoppen met je. Het was een beetje onwennig in het begin maar daarna gingen we goed! Je viel lekker in slaap door het gehobbel in je zitje achterop. Gaan we vaker doen!!

Eerste grote schaterlach!

Vanmiddag zijn we even bij opa en oma van Tinteren geweest. Je had weer echt een ” ik heb geen zin om te slapen” -dag. Je was niet helemaal gezellig tot we naar huis gingen. Ik zat nog even met je te kletsen en te spelen en opeens begon je hard op te lachen!! Je lag te schateren, echt zo geweldig was dit! *trots*
Morgen ga ik nog een keer gek doen en dan met de filmcamera erbij. Kijken of het me weer gaat lukken!!

10 weken oud.

Ik kan nu officieel zeggen dat je de nachten nu doorslaapt! Wat is dit fijn! Om 23.00 uur krijg je de laatste fles en dan kom je 1x in de nacht en dan is het een kwestie van de speen erin en dan slaap je verder tot half7. Om 7 uur de fles erin en dan kunnen we doorgaan. Dit gaat echt geweldig!

Gisteravond gingen we samen in het grote bad en om een gegeven moment hoorde ze me hier schreeuwen en lachen. Papa en Lindsay kwamen aanrennen, want ze schrokken. Wat was er nou? Je zat bij mij in bad en ik wilde iets zeggen en opeens kreeg ik een warme straal in mijn mond. Je zat te piesen en zo precies in mijn mond!!! HAHAHA ieuw!

Het gaat nu allemaal ook steeds leuker worden. Je volgt iedereen die voorbij komt, je lacht naar iedereen die je maar hoeft aan te kijken en je gaat nu steeds meer “kletsen”. Echt zo leuk dit!