2 dagen zonder Jamie.

Vanmorgen vroeg kwamen opa en oma van Tinteren hierheen om op jou te passen. Papa, Mama en Lindsay gaan 2 dagen naar Duitsland. (moviepark) Wat vind ik dit moeilijk pff Na afscheid te hebben genomen heb ik even zitten huilen in de auto maar daarna ging het helemaal goed! Zelfs de nacht heb ik doorgeslapen. Het was fijn om te horen dat alles goed ging met jou alleen opa en oma waren wel helemaal kapot. Dank je wel opa en oma voor het oppassen!

Ziekjes.

Vandaag was je een beetje ziek. Wat verhoging en je gezicht zat vol met vlekjes. Je had het ook niet echt naar je zin vandaag. Iedereen in huis heeft last van keelpijn en hoesten gehad dus blijkbaar jij ook. Wij nemen een asperine in maar dit kan jij helaas niet. Je slaapt gelukkig wel veel en dat is wel fijn!

Verloskundige Nen.

Vanmorgen had ik weer de eerste fotoshoot beneden. Een baby die 1 week jonger is dan Jamie. Wauw, wat is Jamie dan groot en flink! Vanmiddag kwam de verloskundige op na controle. Jamie ging gelijk naar Nen lachen, zo lief! We gaan haar nog missen! Alles is goed met Jamie en met mij ook. Nu is het ECHT afscheid nemen van elkaar… jammer….