Lekker bekkie.

Wat kan jij lachen. Zo heb je het ontdekt en zo lach je de hele dag door! Wat een heerlijk bekkie heb je dan!
De kuur voor de spruw slaat nu aan. Het begint al wat minder te worden maar voorlopig blijven we het drankje nog innemen. Vanmiddag gaan we naar Opie & Omie op de camping. Lindsay gaat daar 2 nachtjes logeren.

Spruw.

Vanmorgen ontdekte ik het opeens. Zijn tongetje is al dagen wit maar ik dacht dat het door melk drinken kwam. Toen ik verder in zijn mondje keek zag ik allemaal witte vlekken en stippen. Spruw! Dit is een soort schimmelinfectie. Hoe hij eraan komt weet ik echt niet, want hij komt niet in aanraking met andere kinderen en wij zijn zo hygienisch als de pest! De dokter gelijk gebeld en dat gebeurd nooit. En uiteraard is hij weer eens op vakantie. Dat geluk heb ik dus altijd! Vervangende arts heeft vanmiddag terug gebeld en we kunnen vanmiddag medicijnen afhalen. Hopelijk is het snel over. Hij heeft er gelukkig geen last van!

Vanmorgen om 4 uur kwam je voor een fles. Met mijn slapende kop buig ik over je bedje en wat krijg ik? 2 grote blauwe ogen die mij aankijken met een grote glimlach. Wat is dit geweldig! Dan kan ik er weer tegen aan.

In bad.

Gisteravond samen in het grote bad geweest. Dit vonden we beide wel erg prettig en fijn. Je geniet hier volop van. Alles beweegt bij jou of je de radslag al wil gaan doen. Het afdrogen vind je wat minder, dat is natuurlijk ook koud brr..

Ik heb wel slaap maar ik vertik het!

Wat een dag! Vandaag had je echt een: “ik ga niet slapen-dag”! Vanaf vanmorgen half8 ben je al op. 3x een poging gedaan om je in bed te leggen maar na 1,5 uur huilen heb ik je er maar uit gehaald en toen lag je nog gezellig om je heen te kijken. Zodra ik je oppak en op schoot neem ben je stil. Wat een boef! Ben je nu al verpest? Kan dat met 4 weken? Ik weet het afentoe ook niet meer maar ik weet wel dat dit best vermoeiend is! Ik moet echt weer inkomen hoor poeh!

4 weken oud.

Vandaag alweer 4 weken oud. Wat gaat het snel allemaal! Je eet goed, je slaapt goed en afentoe kan je behoorlijk krijsen haha. Je veranderd zo snel vinden wij. Je hebt zelfs een bolle toet gekregen. Afentoe kijk je zo wijs om je heen en houdt je mama goed in de gaten. Zodra mama je optilt ben je vaak stil en vind je het heerlijk om tegen d’r borst aan te liggen. Je bent zo’n heerlijk ventje. Nu ligt je heerlijk in je bedje te slapen maarja wat wil je ook met een warm bad en een fles op.

Met grote zus.

Nadat de visite gisteren weg was gegaan ging ik met Lindsay en Jamie de studio in. Voor Lindsay hoeft dit allemaal niet en ik kreeg ook maar 2 minuten van d’r om een foto te maken. In die 2 minuten kan je wel wat maken maar niet veel. 1 “redelijke” foto heb ik kunnen maken. Opa’s en Oma’s ook weer blij en mama natuurlijk trots op haar kanjers!