Week 36.

We zitten “bijna” op week 36 poeh! Stiekem verlang ik toch wel weer naar mijn eigen lichaam. Ik wil zoveel doen maar kan bijna niets meer. Gisteravond met Truus naar de Verloskundige geweest. Bloeddruk was goed en het gekraak en geknak hoort er allemaal bij. De baby en mijn lichaam is zich al aan het klaarmaken voor de bevalling.  *Stress*!!!

Verlof!!

Vandaag gewerkt van 8 tot 2 uur. Helaas is het mij niet gelukt om deze week af te maken met werken. Ik heb pijn bij het lopen dus luister ik naar mijn lichaam. Ik ga de kindjes en collega’s zeker missen!! Vanaf nu is mijn verlof dus ingegaan en moet ik nu wachten tot onze kleine geboren gaat worden….. Spannend!!!

Laatste werkweek.

Wat een gekraak en geknak voelde ik vannacht. Ik vind het gewoon eng! Gisteren liep ik slecht en veel last van steekjes. Vandaag moet ik werken. Ik weet eerlijk gezegd niet of ik het ga redden. Ik probeer het en mocht het niet gaan dan ben ik ziek, klaar. Iedereen zegt ook steeds:” luister naar je lichaam”! En dat doe ik nu, omdat mijn lichaam nu zegt:” kappuh nou”…. Dus ik ga luisteren…….

Zondagochtend.

Zondagochtend, getrappel en/of gedraai in mijn buikje. Wat is dat toch genieten! Nog 5 weekjes te gaan en dan mag ik hem eindelijk zien, voelen en ruiken. Ons kindje! Vandaag had ik veel  last met lopen. Voelde veel druk en steken beneden. Je mag dus eerder komen hoor! haha Mijn laatste werkweek gaat nu ook in en dan met verlof!

Bevallen in het ziekenhuis.

Vanavond gaan we naar een informatieavond ” bevallen in het ziekenhuis” hier in Lelystad. Omdat we toch al weten dat ik dit wil is het misschien wel interessant om te gaan kijken. Misschien wel veel informatie wat we vorige week ook hebben gekregen maar we krijgen ook een kijkje in de verloskamer(s) en dat is  wel fijn. Ik ben erg benieuwd!

Update: We zijn weer net thuis en het was interessant. Veel confronterende foto’s gezien haha maar het is wel fijn om te weten hoe ze hier in Lelystad te werk gaan. En uiteraard voor de papa’s ook boeiend.

Informatie avond.

Gisteravond zijn we naar de informatie avond geweest over bevallingen en hoe gaat dit nu allemaal precies in zijn werk. Erg informatief avondje (2 uur lang). Alles werd besproken tot begin van weeen tot het bevallen en erna. En wat je als partner kan doen als je vrouw pijn ligt te lijden 😉 Die avond kon ik eigenlijk niet meer slapen. Te veel info waar ik eigenlijk niet op zat te wachten. Ik word er angstig van! brrr

Verloskundige.

Gisteravond weer naar verloskundige geweest. Alles was natuurlijk prima! Het heeft zelfs nog ruimte om te groeien zei ze. Ogod, nog meer?!!!  Alles voelt al pijnlijk en beurs aan. De bewegingen in mijn buik veranderen nu ook. Ik voel nu meer gedraai van een kontje en armpjes. Zijn hoofdje zit nog steeds beneden en zit klem dus geheel draaien gaat hem niet meer lukken. We kregen een informatie folder mee dat vanavond een informatie avond is voor aanstaande ouders. Wat we kunnen verwachten en wat een bevalling allemaal inhoudt. Je moet je hier voor opgeven maar dat is via internet niet helemaal goed gegaan. Net gebeld maar ik zou terug gebeld worden dus ik wacht nog steeds op een telefoontje. We willen wel graag naar deze avond toe. Dat er een kind aankomt is leuk maarja wat houdt een bevalling precies in en wat gebeurd er met en in je lichaam? Juist! Je leert er toch weer van denk ik dan maar.