Verloskundige.

Vanmorgen samen met Lindsay naar de verloskundige geweest. Voor het eerst zonder Tony maar dat maakt niet uit. Alles wat goed met ons ukkie. Alle kleine kwaaltjes hoort erbij in de laatste weekjes en ik moet goed luisteren naar mijn lichaam. Bij het voelen naar de baby heeft ze wel 5x gezegd dat ik zo’n prachtige buik heb. Geen streepjes, geen striemetjes en mooi prachtig rond waar ik trots op mag zijn. Werd er verlegen van hahaha. De baby lag met zijn hoofdje al klem tussen de bekken. Dus al ingedaald wat best vroeg is. Als hij dan ook ietsje eerder gaat komen zou dat helemaal goed zijn ­čśë Ze heeft me verteld hoe hij lag en terwijl ik altijd dacht dat ik zijn billetjes bij mijn navel voelde opkomen blijken dat zijn voetjes te zijn. Altijd leuk om te weten, want nu kan ik lekker kietelen. Mijn ijzergehalte laten prikken en die was wat lager. Niet zorgwekkend maar gewoon veel appelstroop eten. Morgen dus een grote pot halen! Na de verloskundige richting de GGD gefietst (fijn met al die bruggen hier). Lindsay moest ook een prik halen en voor we het wisten stonden we ook weer buiten.

Paasweekend.

Wat een heerlijk paasweekend hebben we gehad! Veel bbq, veel eten en weinig doen! Voor mij dus top! Heerlijk even met het gezinnetje een wandelingetje gemaakt door het bos alleen niet te lang, want dit haal ik niet meer. Bij het maken van de foto (wat uniek is) voelde Lindsay een voet uitsteken en toen was het gelijk over. Ze vindt het allemaal wel leuk maar van een afstandje. Een echte puber dus! Wat ik wel bijzonder vind is bij het lezen van een website dat je je kindje maximaal 20x moet voelen op een dag en dat er maar weinig vrouwen zijn die dit werkelijk voelen. Euhm? Ik voel die kleine de hele dag en nacht?! En dan ook ECHT de hele dag en nacht!! hahaha Help….

week 31.

Week 31 alweer! Het gaat nu verdomd snel allemaal! Gistermiddag gezellig bij vrienden langs geweest en zij had nog wat leuke zwangerschapskleding op zolder staan. Na wat uitzoeken ben ik daar met een stapeltje kleding weggegaan. Superlief! ( op de foto is nog gewoon mijn eigen kleding hoor ­čśë )Afgelopen week nog even langs Prenatal geweest. Een voedingskussen en een paraplu’tje voor de zon gekocht. Nu stop ik er echt mee, want voor je het weet geef je TE veel uit aan spulletjes en kleding.

Geboortekaartjes geregeld.

Vanmorgen zijn we naar de drukkerij in Lelystad geweest. Een leuk kaartje hadden we al via internet gevonden alleen nu moesten we weten hoeveel het ons gaat kosten. Duur dus hahaha
Maarja je hebt toch geboortekaartjes nodig?! Thuis gekomen hebben we ons gedichtje gemaakt met overige tekst en dit mailen we door. Ben benieuwd naar het proefkaartje!
Ook krijgt ons kindje een eigen website (hoe kan het ook anders) De site is al aangemaakt en zal vermeld worden op het geboortekaartje! leuk leuk
Gisteren had ik een Newborn fotoshoot. Wat een schattig mannetje had ik voor mijn lens. Geweldige foto’s kunnen maken terwijl het lief lag te slapen. Opeens kreeg ik de kriebels en wilde ik ons kindje zien, ruiken en voelen. Kan nu echt niet meer wachten hoor!!

Goeie dagen en minder goeie dagen.

Soms heb je goeie dagen. Wat ik eigenlijk al 7 maanden lang heb en vandaag heb ik gewoon een iets mindere dag. 2 nachten niet geslapen en vannacht last van mijn buik gehad. Rare steekjes links en rechts en een ukkie die niet stil kon liggen. Normaal ben ik wel een doorzetter en ga ik gewoon door maar vanmorgen vroeg dacht ik:” ze doen maar op werk, ik sla een dagje over!” Zodoende zit ik vandaag thuis in mijn huispakkie te hangen op de bank. Ik heb het fut niet om iets te doen en heb ook helemaal nergens zin in! Ondertussen ligt ons ukkie te draaien en te bewegen in mijn buik en stak er iets bizars uit bij mijn navel. Ik kon het zo beethouden! Denk een beentje, knietje of een elleboogje. Brr Af en toe is het echt horror-achtig hoor! LOL

Hikjes.

Ukkie had gisteravond laat de hik. Dit heeft zeker 20min lang geduurd. Zo zielig!  Vanmorgen vroeg om half 6 was het ook weer actief met trappen in mijn ribben en om 7 uur had het weer de hik. Alles voelt nu steeds meer harder en duidelijker aan. Wat wil je ook, het kind is nu rond de 39 cm klein en krijgt steeds minder ruimte om zich te bewegen. Ik geniet ervan en zal het zeker allemaal missen over 10 weekjes. Laat hem nog maar lekker genieten binnen. Wel ben ik al bezig met kleertjes wassen. Het heeft al zoveel! Nu bezig met een ziekenhuistasje maken. (je weet maar nooit)

Geboortekaartjes.

Slapeloze nachten! Geboortekaartje pff Gisteren en uiteraard vandaag weer jagen op internet voor een leuk geboortekaartje. Iedereen zegt dat we het zelf moeten maken en dat ik prachtige foto’s kan maken van de baby en die moet gebruiken maar dat wil ik dus niet. Wees eerlijk, zodra een baby geboren wordt is het lelijk. Dat wil ik hem niet aandoen.
Nee, wij willen gewoon een leuk, kleurig simpel kaartje met een leuk gedichtje. Gedichtje hebben we wel al gevonden! Zo leuk hihi. Nu nog het kaartje. Dus vandaag wordt het huishouding dag, fotoshoot dag en geboortekaartjes-jacht dag.

29 weken zwanger.

Vandaag was het dan weer zover. De verloskundige. Nu moet ik elke 3 weken bij haar langskomen. Gelukkig hoefde ik WEER niet op de weegschaal te staan haha. Vanaf het moment dat ik zwanger ben heb ik de weegschaal ver weg verstopt. Ik haat dat ding! Bloeddruk was goed zoals elke keer en het hartje was duidelijk te horen. Na wat geduw en gepor in mijn buik kon ze redelijk goed voelen hoe het kindje lag. Het was een naar gevoel maar ze weet bijna zeker dat het hoofdje al naar beneden ligt. Dat is uiteraard de bedoeling! Nu hopen dat hij niet zo eigenwijs is met draaien. Het kamertje is nu officieel af. Laatste dingetjes zijn nu klaar! Volgende week alle babykleertjes wassen, want het schijnt dat je met 30 weken al een koffertje klaar moet hebben staan mocht je opeens toch gaan bevallen. Tjemig, het komt steeds dichterbij!