Opknappen.

Na een week goed ziek zijn kom ik eindelijk weer een beetje tot leven. De griep had mij goed in zijn macht. Na hoofdpijn en verkoudheid ben ik weer actief aan het worden en die kleine ook. Het was de afgelopen 2 dagen stil in mijn buik waar ik een beetje ongerust om ging worden. Nu ik zelf weer wat actiever ben merk ik dat die kleine ook weer wat drukker gaat worden. Blijkbaar heeft het toch effect op zo’n kleintje. Vanavond weer naar de verloskundige. Fijn om dan weer het hartje te horen kloppen zodat ik helemaal gerust ben. En dan gaan we erweer flink tegen aan! *verbouwen*

Ongeloof.

Nu, 2 dagen later ben ik er nog van slag van. Een jongetje een jongetje! Afentoe kijken we elkaar hier aan en zeggen we:” een jongetje!” We zijn zo gelukkig! Gisteravond met z’n drieen jongensnamen gaan verzinnen. Wel lastig als de 1 van hollandse namen houdt en de ander van Engelse. Ik denk na veel nadenken en discussies voeren we er wel uit zijn. Wat het gaat worden zeggen we natuurlijk niet! Op dit moment wordt er boven druk geklust door de familie. Opa en zwager zijn in het kamertje bezig en volgende week gaat de vloer eruit. Aankomende 2 weken zitten we in de zooi maar dan komt er wel iets moois voor terug! Op dit moment lig ik languit op de bank snotverkouden te zijn en te genieten van het geschop van ons “kereltje”.

Een jongetje!!

Ongelooflijk maar waar! We krijgen een jongetje! Totaal niet verwacht en ik was echt bezig met een meid. Dus niet hahaha! Gelukkig was de medische echo helemaal goed. Het was wel opvallend dat het een bol buikje heeft maar dat is niets ernstigs of zorgwekkend. Terwijl ze ging inzoomen op het geslacht roep ik nog hard:” wauw, flinke schaamlippen! ” hahaha Maar ik moest iets hoger kijken en inderdaad daar zie je een piemeltje zweven hihi.
Supergelukkig nu!