Babykamer gekocht!

Iets anders dan wat ik in gedachte had maar net zo leuk en mooi! Vrijdagavond een prachtig kamertje gekocht. Het was wel iets prijziger dan we in gedachten hadden maar goedkopere kamertjes vielen van ellende uit elkaar, echt troep. Dan maar wat duurder. Wij zijn er erg blij mee. Ook mochten we een kinderwagen uitzoeken van schoonouders. Ik had maar 2 eisen. Lichtgrijs en een grote bak onderin waar ik troep in kwijt kan hahaha. Heel toevallig liepen Lindsay, Tony en ik gelijk naar een kinderwagen die we alledrie wel erg mooi vonden. Klaar dus! Bij de kinderkamer kregen we ook nog een gratis box erbij! Volgende keer weer verder shoppen.

Klein monstertje.

Toeval of niet? Maar sinds ik weer koffie lust en aardig wat weg drink lijkt de baby behoorlijk drukker te zijn hahaha. Vanaf dinsdag erg actief in mijn buik, alsof er elk moment een monster uit komt springen. ( ik kijk teveel horror ) Zodra ik opsta en naar bed wil gaan is het bezig. Kan me niet herinneren dat Lindsay zo druk was in mijn buik en dan ook al zo vroeg met 18 a 19 weken. Ik ga dat toch even opzoeken in oude dagboeken. Vanmorgen lag ik nog heerlijk te slapen toen om 7.00 uur de ochtendkrant werd bezorgd en de hond hard ging blaffen. Daar schrok ik van en ondertussen de baby ook, want ik voelde gelijk een schop en gedraai. Het blijft bijzonder en bizar. Zelfs nu ik dit tik voel ik het rechtsonder te keer gaan! Vanmiddag moet ik nog even werken en vanavond gaan we naar Almere om naar een babykamer te kijken. Helemaal happy!

Verloskundige.

Vanavond naar de verloskundige geweest. Met de baby alles okay! Uiteraard weer verstopt zoals de vorige keren. Blijkbaar heeft het gewoon geen zin in al dat gezeik met geluiden en camera’s hahaha. Bloeddruk was goed alleen ik moet het wat rustiger aan gaan doen. Mag niet meer stofzuigen en dweilen. Vervelend he? Nu op naar 10 februari voor de 20weken echo!

Pakket is binnen!

Zo mijn eerste babypakket is afgehaald bij de Etos. Altijd leuk zo’n doos! En wat zat erin? Een zwitsal billendoekdoos, zwitsal billendoekjes, luiertjes, speentje, zuigfles, creme’s, tijdschriften en een knuffeltje. Best veel hoor! maar ik hou ervan 😉
Tjemig, dat ik dit nog eens als gesprekstof zou hebben… baby’s en babyspullen. Bizar!
Met de 1 moet ik op een volwassen manier gesprekken voeren over sexuele voorlichting en straks zit ik bij de ander:” heb je poepoe gedaan?”….

hmmm

Lekker dagje.

Vandaag druk dagje! Om 9 uur met dochter bij de Ortho zijn, snel cadeautjes kopen voor 2 verjaardagfeestjes, kind weer op school dumpen en weer richting huis om te werken en vanavond kind weer van feestje halen en gelijk door naar de Verloskundige. Kijken of ons kindje zich nu wat sneller en duidelijker laat horen dan de afgelopen keren. Straks mijn eerste babydoos halen bij Etos. Ik hou van gratis-dingetjes!

Zwanger zijn is:

Tuurlijk is het leuk om zwanger te zijn en is het speciaal en bijzonder om je kindje van binnen te voelen schoppen. Maar zwanger zijn heeft ook minder leuke kanten.
Zodra je opstaat hang je met je hoofd boven de pot om gal eruit te werken, Je borsten groeien behoorlijk. Uiteraard interessant voor de man maar voor de vrouw zelf echt geen pretje. Ze zwellen op, doen zeer, jeuken, brandende tepels en je blijft nieuwe bh’s kopen omdat ze nog lang niet uitgegroeid zijn. Dan komt de banden-pijn, alles rekt uit van onderen en je merkt dat je gaat lopen als een eend, je krijgt vreetbuien dat je gaat twijfelen of je dikker wordt van het zwanger zijn of van al dat snaai wat je wegpropt. Kleding gaat niet meer lekker zitten en je haar is futloos. Hier geen glanzende volle bos zoals je leest in al die boekjes en dan wordt je huid ook nog zo droog dat je moet blijven smeren met cremes. En dan kijk je in de spiegel als je gedoucht hebt en wat zie je dan ? Een vrouw zonder vrouwelijke vormen. En dan moet je je man nog geloven dat hij je echt sexy vindt! En het ergste van alles is…. ik moet nog 5 maanden hahaha
Zo dit lucht op. Wie is de volgende die zwanger gaat worden?

Ik wil het!

Dit vinden wij dus mooi. Ik zag het en dacht:” dit is het! ” Binnenkort maar eens naar babypark om dit kamertje in het echt te bewonderen. We hebben toch maar besloten dat we dus de gehele verdieping gaan aanpakken. Nieuwe vloer, nieuwe muren, leegruimen en opbouwen maar! Kost wat geld en tijd maar dan zijn we weer helemaal netjes en nieuw!

Creatief gaan doen?

We zitten alweer in 2011! Dit jaar wordt een topjaar en gaat er veel veranderen hier in huis. Deze maand kleine kamertje leegruimen en een babykamer scoren. Creatief ben ik niet dus ik moet nog goed nadenken wat ik wil. Waarschijnlijk gaan we ook nieuw laminaat boven leggen. Ipv donker naar licht… misschien! Dit houdt in dat we alle kamers moeten doen en alles staat vol met spullen natuurlijk! Eens goed nadenken en niet te lang anders zijn we te laat…..