15 weken.

Vandaag een paar dagen eruit met de familie. Richting het Noorden waar we ooit hebben gewoond. Nu gaan we terug als toeristen hehehe. Heerlijk eruit en even niet MOETEN werken. Ik geniet nu al! Alles is al ingepakt inclusief mijn bikini. Ga ik die nog passen?!! Vrees het ergste LOL
Iedereen een fijn jaarwisseling en kijk uit met vuurwerk!

Elke week dikker.

Leuke buikbanden met mijn verjaardag gekregen en wat is het fijn om mijn baby afentoe te voelen schoppen en te bewegen. Het voelt net alsof iemand in je buik een piek met zijn vingers geeft. Van buitenaf is het nog niet voelbaar maar ik geniet er al volop van! Het lijkt ook of ik nu ook elke week aan het groeien ben en dit klopt ook wel. Het kindje is al helemaal klaar en het is nu een kwestie van groeien en groeien dus ik groei lekker mee.

Jarige job.

Vandaag ben ik jarig! Het is een gewone werkdag maar na mijn werk heb ik toch mijn cadeautjes gekregen van mijn mannetje! Hij heeft een prachtig jurkje met een mooie ketting voor mij gekocht. Zo lief! Morgen met de eerste kerstdag vier ik mijn verjaardag met de familie. Een druk dagje met veel lekker eten! Gezellig

1 x het hartje horen kloppen.

Gisteravond naar de Verloskundige geweest. Bloeduitslagen waren goed en geen rare ziektes of andere aandoeningen. Bloeddruk was ook prima dus mag weer lekker veel drop eten 😉 Ook ging de verloskundige ons het hartje laten horen. Het was uiteraard WEER zoeken, want het zat goed verstopt. In het begin hoorde je hem heel zachtjes en ver weg en zodra de verloskundige het hartje goed had verdween het weer schoppend en al hahaha. We moesten weer aanhoren dat we een eigenwijs kind krijgen. Goh, dat zeiden ze ook al bij de echo! Nou, ik kan mijn lol dus op.
De eerste 4 sec van het filmpje hoor je het hartje heel duidelijk en daarna is het weer verstopt!

13.4 weken zwanger.

Vanavond naar de Verloskundige. Voor het eerst dat we het hartje gaan horen. De vorige keer zat de baby verstopt en konden we het niet vinden. Vanavond is het zeker! Het gaat steeds leuker worden. Ik voel het namelijk al. Van buiten af nog niet maar van binnen voel ik afentoe een schopje of een salto. Echt zo bijzonder! Hopelijk gaat Tony het ook snel voelen zodat we dit echt samen ervaren.

Nekplooimeting

Vandaag was een superleuke dag! Vanmorgen om kwart voor 11 moesten we bij de echopraktijk zijn, omdat ze een nekplooimeting gingen doen bij de baby. Hier kijken ze of het kindje syndroom van down heeft. Zo’n onderzoek kan 3 kwartier duren en de baby moet stil liggen. En raad eens hoe ons kindje zat? Juist! Zittend met z’n beentjes en armpjes wijd naar voren! Met veel geschud en gespring ging het maar niet lukken en zat de baby wel prima zo. Het ging zelfs zwaaien! Na 3 kwartier proberen werden we naar huis gestuurd en mocht ik wat later terugkomen voor de volgende poging. Dit keer lag de baby helemaal goed en waren we snel klaar. Al met al hebben we dus 1,5 uur heerlijk naar ons kindje gekeken en dat vonden wij helemaal niet erg! De uitslag was helemaal goed. Geen rare afwijkingen en geen syndroom van Down. Ze kon zelfs aangeven dat er een grote kans is wat het gaat worden. Wij weten het… maar jullie nog niet! HAH!

Topzaterdag!

Zaterdagochtend had ik nog een fotoshoot en daarna zijn we lekker naar Amsterdam gegaan. Lekker slenteren door de stad. Dat was alweer jaren geleden, dus ik had er al helemaal zin in! Bij aankomst eerst wat eten, want ik rook van alles en kreeg al gelijk honger. Ik zocht nog leuke Kerst-kleding maar dat is gewoon ontzettend moeilijk om iets te vinden wat goed en lekker zit. Gelukkig kwamen we een H&M tegen met positiekleding! Ik heb een tas vol kleding van Tony gekregen. Alvast een verjaardagskado en hier ben ik natuurlijk blij mee! Eindelijk wat lekker zit! Die avond met Lindsay naar Theater-toer van Waylon geweest. Wat een lekkertje en wat een stem! Superdag was het!