Het is begonnen!

Woensdag 22 juni. Vanochtend lekker op de bank gelegen en die middag moest ik even naar de dokter om een raar plekje op mijn voorhoofd na te laten kijken. Samen met Tony ben ik daar heen gegaan. Terwijl we daar in de wachtkamer zaten te wachten kreeg ik een vreemde kramp. Nog een gesprek gehad met de dokter over hoe het ging met mijn zwangerschap enz enz. Die avond kwam Tony’s vriend Raymond nog op visite en de krampen zetten steeds meer door. Is dit het nu?! Wat wordt je hier onzeker van. Twijfels en het toch zeker weten dat dit het echt is en dat het nu gaat beginnen. Toch maar lekker vroeg naar bed gaan en dan zien we wel!

Heel even dachten we het!

Vaderdag 19 juni. De familie van Tinteren en van Eijk waren hier aanwezig. Lekker gegeten en gekletst tot ik me na het avondeten niet echt super voelde. Ik kreeg steeds meer last van harde buiken en ik voelde me raar. Is dit het? Tony begon al zenuwachtig te worden haha. Ik ben nog heel even in bad gegaan en toch maar beide vroeg naar bedje gegaan, want wie weet wat er die nacht zou gaan gebeuren! Maandagochtend: Niets nada noppes meer! GRRR

Gaat er wat gebeuren?

Bij de Verloskundige geweest. Met de baby is alles goed gelukkig alleen mijn bloeddruk was iets hoger dan normaal. En dan ga je het hebben over zwangerschapsvergiftiging en de gevolgen hiervan brrr. Ik moest over een strookje plassen en urine was wel goed. Ze willen me vrijdag weer terugzien met een potje urine. Hopelijk is alles dan weer goed! Vandaag had ik ook veel last van buikpijn. Voortekens? Ik moest wel de deur uit, omdat Lindsay haar vaste beugel zou krijgen. Gelukkig was Tony vrij, zodat we met de auto konden. We hebben het gered! Gelijk bij Jamin alvast traktatie gekocht voor school. Ben graag voorbereid 😉

Even dacht ik het.

Even dacht ik dat het gisteravond was begonnen. Vage steken in mijn zij en krampen. Blijkbaar waren het mijn darmen die ook van slag zijn. Vannacht weinig geslapen, omdat ik steeds last had van steken en in mijn gedachte was ik al bezig met bevallen. Raar he. Elke dag denk ik nu:” Ja, het kan zomaar gebeuren”! Chantal had aangegeven dat het een dinsdag geboren zal worden. Dat is vandaag dus wie weet wat er vanavond allemaal gaat gebeuren! Maar het kan net zo goed nog 2 weken duren hahaha

 

38 weken zwanger – wandeling.

Het valt allemaal niet mee. Het is zwaar en alles doet zeer. We zitten op week 38 en het idee dat het elk moment kan gebeuren maakt het wel spannend. We kunnen niet wachten! Vandaag was het heerlijk weer en zijn we eventjes naar buiten gegaan. Ik word gek binnen dus ik ben blijk dat we even een uurtje eruit zijn. Al is het maar een rondje rijden met de auto!

Einde komt in zicht.

Einde komt er eindelijk aan. Tenminste, eindelijk? Uiteraard ga ik mijn flinke toeter en die bewegingen in mijn buik ook ontzettend missen. Nooit meer met z’n tweetjes dus ik geniet er toch nog maar eventjes van. De buik zit flink in de weg en is gevoelig maar nog eventjes volhouden. Bij de verloskundige was alles prima in orde. Ze gokt op een 7 ponder. Nu moet ik elke week langskomen. Spannend! Bij elk krampje of steekje denk ik:” is dit het?!! maar je zit wel lekker warm daar haha.

We zitten in Juni!

Juni…. Deze maand gaat het gebeuren. Wauw! Het idee dat het gewoon elk moment kan gebeuren poeh… Vind het toch wel erg spannend allemaal hoor. Alles is geregeld. De geboortekaartjes zijn eindelijk goed, wat een ellende was dat nog. Gisteren had ik last van een rare buik. Had ik teveel gedaan of zijn dit voortekens? Ik wist het niet. Ben maar in bad gegaan om te ontspannen maar ik ben de nacht goed doorgekomen. Waren dus geen voortekens! Helaas nog geen baby te zien hier! Maar lang zal hij niet wachten heb ik het gevoel. Vaak last van een drukkend gevoel van onderen… maarja of dat wat zegt? Zal je het zien, loop ik straks nog 2 weken langer!

Week 36.

We zitten “bijna” op week 36 poeh! Stiekem verlang ik toch wel weer naar mijn eigen lichaam. Ik wil zoveel doen maar kan bijna niets meer. Gisteravond met Truus naar de Verloskundige geweest. Bloeddruk was goed en het gekraak en geknak hoort er allemaal bij. De baby en mijn lichaam is zich al aan het klaarmaken voor de bevalling.  *Stress*!!!

Verlof!!

Vandaag gewerkt van 8 tot 2 uur. Helaas is het mij niet gelukt om deze week af te maken met werken. Ik heb pijn bij het lopen dus luister ik naar mijn lichaam. Ik ga de kindjes en collega’s zeker missen!! Vanaf nu is mijn verlof dus ingegaan en moet ik nu wachten tot onze kleine geboren gaat worden….. Spannend!!!

Laatste werkweek.

Wat een gekraak en geknak voelde ik vannacht. Ik vind het gewoon eng! Gisteren liep ik slecht en veel last van steekjes. Vandaag moet ik werken. Ik weet eerlijk gezegd niet of ik het ga redden. Ik probeer het en mocht het niet gaan dan ben ik ziek, klaar. Iedereen zegt ook steeds:” luister naar je lichaam”! En dat doe ik nu, omdat mijn lichaam nu zegt:” kappuh nou”…. Dus ik ga luisteren…….