CB

Vandaag was het weer tijd om naar de CB te gaan. Voor het eerst geen prikjes! YEAH De volgende prik is pas met je 11 maanden dus dat duurt gelukkig nog eventjes! Ze vonden je gezond en levendig uit zien. Je zit met je gewicht boven het gemiddelde maarja je weegt ook 8 kilo!!! Raar he, dat is afentoe rugklachten heb! Je lengte was 64,5 cm. Je bent iets minder gegroeid maar het blijft netjes. Omdat je zo kwijlt en sinds een aantal dagen raar met je hoofd heen en weer schudt vermoeden ze dat je binnenkort wel een tandje zal krijgen. Uiteraard nog te vroeg maar je bent al zo flink en vlot dat dit best mogelijk kan zijn. Papa en mama zijn weer trots op je!

Ziekjes.

Gisteravond ging Jamie al kreunen en voelde hij erg warm aan. Verhoging van die rotprikjes. Hij was zo zielig en dan voel je als ouder zo rot. Om half 1 laatste fles erin wat hij gelukkig wel opdrinkt en daarna een zetpilletje. We hebben weinig geslapen van al dat gekreun en elk uur gingen we bij hem kijken. Vanmorgen ging het alweer wat beter. Hij was niet warm alleen hij zat helemaal onder de poep. Blijkbaar werken zetpillen laxerend brrr. Zodra hij wakker wordt gaan we even goed in bad!

CB.

Vanmorgen voor het eerst naar de CB geweest. Je bent nu 56 cm en je weegt 5.3 kilo! Boven het gemiddelde haha. Je hebt ook 2 prikjes in je beentjes gekregen en dat was wel zielig. Met dikke tranen liet je goed merken dat je dit niet leuk vond! Het blijft altijd zielig om je kleintje zo te zien huilen. Nu ligt hij in zijn bedje te slapen. Even bijkomen van al dat stress.

Bezoek consultatiebureau.

Vanmorgen kwam iemand langs voor het consultatiebureau. Niet echt een vriendelijke vrouw maar dat zijn ze nooit van het consultatiebureau. Wel een tip gekregen om met speciale voeding te beginnen wat kan helpen tegen het spugen.

We moeten veel oefenen om Jamie op zijn buik te leggen zodat hij zijn nekje goed kan trainen. Nou dan doen we dat toch! Leuk vindt hij het niet haha.

Die middag was het redelijk weer en ben ik voor het eerst alleen gaan wandelen met Jamie. Ik heb speciale voeding (Nutrilon A.R) gehaald en vanmiddag gaan we dat even testen. Het is iets dikker dus hopelijk werkt het!