Goeiemorgen!

Wauw! Wij hebben een geweldige nacht achter de rug. Het begon gisteravond rond 22:00 uur. Je kreeg last van krampjes. Wat heb je liggen schreeuwen poeh! Zo zielig, want als ouder kan je weinig. Uiteindelijk hebben we je de fles gegeven om 00:00 uur en om 00:30 lag je op bed. Wij zijn ook gelijk naar bed gegaan en om 6:30 schrokken we wakker. Je hebt de hele nacht doorgeslapen en ik moest je zelfs wakker maken voor de fles!! Echt zo geweldig dit! Uiteraard lag je tijdens de fles gewoon door te pitten en heb je niet veel gedronken. Zelfs je luier vol persen doe je in je slaap. Nu ligt je heerlijk in de box te slapen en mama is klaarwakker en zit dus aan een bak koffie.

Vanmiddag krijgen we kraamvisite. Het is wel erg druk en vermoeiend maar het hoort er allemaal bij!

Bezoek consultatiebureau.

Vanmorgen kwam iemand langs voor het consultatiebureau. Niet echt een vriendelijke vrouw maar dat zijn ze nooit van het consultatiebureau. Wel een tip gekregen om met speciale voeding te beginnen wat kan helpen tegen het spugen.

We moeten veel oefenen om Jamie op zijn buik te leggen zodat hij zijn nekje goed kan trainen. Nou dan doen we dat toch! Leuk vindt hij het niet haha.

Die middag was het redelijk weer en ben ik voor het eerst alleen gaan wandelen met Jamie. Ik heb speciale voeding (Nutrilon A.R) gehaald en vanmiddag gaan we dat even testen. Het is iets dikker dus hopelijk werkt het!

Druk dagje.

Vanmorgen kwam de familie Zuijderduijn op kraamvisite. Je bent behoorlijk verwend met allemaal mooie kleertjes en spulletjes! En die middag kwamen opa en oma Westdijk ook nog even langs met Ome Cees. En ook toen ben je weer goed verwend!

Vandaag zijn we begonnen met druppeltjes. Dit omdat je weinig boert tijdens en na de fles en misschien spuug je daarom wel zoveel?. Dit “papje” krijg je voor elke fles en zorgt ervoor dat van alle kleine luchtbelletjes 1 grote wordt gemaakt. Dus moet je uiteindelijk al dat lucht wat je binnenkrijgt uit boeren. Ik ben benieuwd!

Het is begonnen!

Woensdag 22 juni. Vanochtend lekker op de bank gelegen en die middag moest ik even naar de dokter om een raar plekje op mijn voorhoofd na te laten kijken. Samen met Tony ben ik daar heen gegaan. Terwijl we daar in de wachtkamer zaten te wachten kreeg ik een vreemde kramp. Nog een gesprek gehad met de dokter over hoe het ging met mijn zwangerschap enz enz. Die avond kwam Tony’s vriend Raymond nog op visite en de krampen zetten steeds meer door. Is dit het nu?! Wat wordt je hier onzeker van. Twijfels en het toch zeker weten dat dit het echt is en dat het nu gaat beginnen. Toch maar lekker vroeg naar bed gaan en dan zien we wel!

Heel even dachten we het!

Vaderdag 19 juni. De familie van Tinteren en van Eijk waren hier aanwezig. Lekker gegeten en gekletst tot ik me na het avondeten niet echt super voelde. Ik kreeg steeds meer last van harde buiken en ik voelde me raar. Is dit het? Tony begon al zenuwachtig te worden haha. Ik ben nog heel even in bad gegaan en toch maar beide vroeg naar bedje gegaan, want wie weet wat er die nacht zou gaan gebeuren! Maandagochtend: Niets nada noppes meer! GRRR

Terug naar de Verloskundige.

Vrijdag weer bij de verloskundige geweest en mijn bloeddruk was weer normaal. Urine was ook schoon dus geen rare dingen. Ze willen me wel in de gaten houden, omdat ik hoofdpijn en buikpijn heb. Ik heb nog gevraagd of ze me een handje kon helpen om een leuk vaderdagcadeautje te regelen voor de vader en opa’s maar helaas…. Daar beginnen ze niet aan! Gemeen he! Maandag moet ik weer terugkomen voor een extra check! Ik heb de laatste dagen wel meer last van harde buiken maar het zet niet door. Ik kan niet wachten om de kleine beet te houden!

Gaat er wat gebeuren?

Bij de Verloskundige geweest. Met de baby is alles goed gelukkig alleen mijn bloeddruk was iets hoger dan normaal. En dan ga je het hebben over zwangerschapsvergiftiging en de gevolgen hiervan brrr. Ik moest over een strookje plassen en urine was wel goed. Ze willen me vrijdag weer terugzien met een potje urine. Hopelijk is alles dan weer goed! Vandaag had ik ook veel last van buikpijn. Voortekens? Ik moest wel de deur uit, omdat Lindsay haar vaste beugel zou krijgen. Gelukkig was Tony vrij, zodat we met de auto konden. We hebben het gered! Gelijk bij Jamin alvast traktatie gekocht voor school. Ben graag voorbereid 😉

Even dacht ik het.

Even dacht ik dat het gisteravond was begonnen. Vage steken in mijn zij en krampen. Blijkbaar waren het mijn darmen die ook van slag zijn. Vannacht weinig geslapen, omdat ik steeds last had van steken en in mijn gedachte was ik al bezig met bevallen. Raar he. Elke dag denk ik nu:” Ja, het kan zomaar gebeuren”! Chantal had aangegeven dat het een dinsdag geboren zal worden. Dat is vandaag dus wie weet wat er vanavond allemaal gaat gebeuren! Maar het kan net zo goed nog 2 weken duren hahaha

 

Einde komt in zicht.

Einde komt er eindelijk aan. Tenminste, eindelijk? Uiteraard ga ik mijn flinke toeter en die bewegingen in mijn buik ook ontzettend missen. Nooit meer met z’n tweetjes dus ik geniet er toch nog maar eventjes van. De buik zit flink in de weg en is gevoelig maar nog eventjes volhouden. Bij de verloskundige was alles prima in orde. Ze gokt op een 7 ponder. Nu moet ik elke week langskomen. Spannend! Bij elk krampje of steekje denk ik:” is dit het?!! maar je zit wel lekker warm daar haha.

We zitten in Juni!

Juni…. Deze maand gaat het gebeuren. Wauw! Het idee dat het gewoon elk moment kan gebeuren poeh… Vind het toch wel erg spannend allemaal hoor. Alles is geregeld. De geboortekaartjes zijn eindelijk goed, wat een ellende was dat nog. Gisteren had ik last van een rare buik. Had ik teveel gedaan of zijn dit voortekens? Ik wist het niet. Ben maar in bad gegaan om te ontspannen maar ik ben de nacht goed doorgekomen. Waren dus geen voortekens! Helaas nog geen baby te zien hier! Maar lang zal hij niet wachten heb ik het gevoel. Vaak last van een drukkend gevoel van onderen… maarja of dat wat zegt? Zal je het zien, loop ik straks nog 2 weken langer!