Pasta eten.

Voor het eerst heb je pasta gegeten. Ik dacht dat je alleen maar groente en aardappeltjes at maar mama had het fout! Eerst zat je er vreemd naar te kijken en wist je niet zo goed hoe je dit moest eten maar toen je het eenmaal geproefd had wilde je meer en meer! Wat ben je toch een lekkere eter!

7 maanden oud.

Wat ben je toch al weer een grote vent! Je voortand is doorgekomen en de andere is onderweg, je eet al brood, je hebt 1 fles minder op een dag en wordt vervangen door sap met een soepstengel, liga of een rijstenwafel. En je draait al bijna door van rug op buik! Je kletst aan 1 stuk door en je bent onwijs nieuwsgierig naar alles wat er om je heen gebeurt.
Je bijt al graag op mijn vingers waarvan ik hard moet gillen van de pijn en dan kijk je me met die duivelsogen en die mooie glimlach uitdagend aan. Je bent een echt boefje en een echt mannetje!

1 ste liga!

Nee hoor riep ik nog hard! Jamie krijgt nog geen liga, want daar is hij veel te klein voor! Maar toch was ik gisteren nieuwsgierig wat je zou doen met een liga in je handjes. Nou, dat heb ik geweten! Je wist geijk dat het eetbaar was en dat het lekker was! Hup liga in je mond en sabbelen maar. Het was prachtig om te zien hoe je zat te genieten. Met die dikke knuisjes om die liga heen die steeds uit je handen viel. Toen het op was werd je kwaad! Alles zat onder de ligaplak en jij wilde meer meer meer! Het was dus goedgekeurd!

CB

Vandaag was het weer tijd om naar de CB te gaan. Voor het eerst geen prikjes! YEAH De volgende prik is pas met je 11 maanden dus dat duurt gelukkig nog eventjes! Ze vonden je gezond en levendig uit zien. Je zit met je gewicht boven het gemiddelde maarja je weegt ook 8 kilo!!! Raar he, dat is afentoe rugklachten heb! Je lengte was 64,5 cm. Je bent iets minder gegroeid maar het blijft netjes. Omdat je zo kwijlt en sinds een aantal dagen raar met je hoofd heen en weer schudt vermoeden ze dat je binnenkort wel een tandje zal krijgen. Uiteraard nog te vroeg maar je bent al zo flink en vlot dat dit best mogelijk kan zijn. Papa en mama zijn weer trots op je!

Goeiemorgen!

Wauw! Wij hebben een geweldige nacht achter de rug. Het begon gisteravond rond 22:00 uur. Je kreeg last van krampjes. Wat heb je liggen schreeuwen poeh! Zo zielig, want als ouder kan je weinig. Uiteindelijk hebben we je de fles gegeven om 00:00 uur en om 00:30 lag je op bed. Wij zijn ook gelijk naar bed gegaan en om 6:30 schrokken we wakker. Je hebt de hele nacht doorgeslapen en ik moest je zelfs wakker maken voor de fles!! Echt zo geweldig dit! Uiteraard lag je tijdens de fles gewoon door te pitten en heb je niet veel gedronken. Zelfs je luier vol persen doe je in je slaap. Nu ligt je heerlijk in de box te slapen en mama is klaarwakker en zit dus aan een bak koffie.

Vanmiddag krijgen we kraamvisite. Het is wel erg druk en vermoeiend maar het hoort er allemaal bij!

Even lekker kakkuh….

Je hebt nu al 2 dagen niet gespuugd! Echt zo fijn dit. Gisteravond moest ik zo om je lachen. Na de fles lag je nog heerlijk bij mij op schoot. Je liep rood aan en maakte vreemde geluidjes. Je zat heerlijk te poepen! Die kop van je! hahaha. Het is gewoon een genot om je te zien poepen hihi

Ook presteer je het steeds om tijdens de verschoning alles onder te plassen. Het ergste is ook nog dat je steeds in je eigen gezicht mikt. Tja, mama kan nog niet wennen dat ze een jongetje heeft!!

Aan de wandel.

Vanmorgen de hond gaan uitlaten. Jij in de draagzak wat echt ideaal is voor een snelle wandeling! Lekker dicht tegen mama aan wat jij natuurlijk wel prettig vindt. Vandaag veel kraamvisite gehad en je bent aardig verwend met cadeautjes.

De flessen gaan de afgelopen 2 dagen perfect. Je drink genoeg en je spuugt niet! We zijn nog wel heel erg voorzichtig met de fles en eigenlijk geniet ik hier nog niet van. Voorzichtig geef ik je de fles en voorzichtig probeer ik te boeren met je. Zo blijf ik ook nog eens een halfuur stilzetten, want stel je voor dat je alles er weer uitspuugt. Jammer maar hopelijk kom daar snel verandering in als je zo goed blijft drinken!

Honger!!!

Schiet toch eens op met die fles!

Je zit nu aan de 90 cc maar volgens mij mag je al veel meer drinken. Om de 2 uur kom je eigenlijk al en dat is natuurlijk veel te vroeg. Alleen ik durf je nog niet meer te geven, omdat niet elke fles binnen blijft. Ik kijk het nog maar eventjes aan.

Gehoortest.

Vanmorgen de gehoortest gehad en geslaagd! Uiteraard wisten wij natuurlijk al dat het positief zou zijn, want je hoort en volgt alles nu. Als papa naast ons komt zitten draai je je hoofdje om en kijk je zijn kant op. Dus nee, doof ben je echt niet!

De flessen die je nu gehad hebt met de speciale voeding zijn erin gebleven! Zou het gaan werken?!

Vanmiddag zijn we even naar het centrum geweest. Bij Hema wat fotoboeken gekocht zodat we foto’s kunnen plakken. Bij thuiskomst kreeg je opnieuw de fles en lag je heerlijk in mijn armen in je rompertje te drinken. Ik zag je rood aanlopen en je zat lekker op je gemak te poepen toen ik het wel erg warm kreeg tussen mijn benen. Je poep kwam door je luier heen! Zo over mijn been en zo op de grond ieuw! Bij het opstaan spoog je ook nog je hele fles eruit en daar stond ik dan. Onder poep en spuug!