Verloskundige Nen.

Vanmorgen had ik weer de eerste fotoshoot beneden. Een baby die 1 week jonger is dan Jamie. Wauw, wat is Jamie dan groot en flink! Vanmiddag kwam de verloskundige op na controle. Jamie ging gelijk naar Nen lachen, zo lief! We gaan haar nog missen! Alles is goed met Jamie en met mij ook. Nu is het ECHT afscheid nemen van elkaar… jammer….

Hahaha honger??!!!!!!!

Alles wat hapbaar is, is voor jou voedsel lijkt wel!! Wat een scheetje ben je toch hihi en dan ook echt niet loslaten met die kaken van je! Vannacht ben je netjes om de 3 uur gekomen. Papa en mama hebben dus redelijk geslapen. Ik ben blij dat ik de 5 uurtjes haal en dat is vannacht voor het eerst gelukt. Vanmorgen is de verloskundige voor het laatst geweest. Nu moeten we het echt alleen doen.

De flessenvoedingen gaan redelijk. De ene keer drink je de fles helemaal leeg en de andere keer kots je echt alles eruit. Zo frustrerend! We moeten gewoon blijven geven en kijken hoe het gaat. Maandag komt iemand van het consultatiebureau en dan kunnen we dit ook nog even aangeven.

Vandaag komt Lindsay van schoolkamp. Het is nog steeds droog buiten en hopelijk blijft dit ook zo, want ik wil samen met jou haar uit school halen. Dat zal een grote verrassing voor haar zijn!

Terug naar de Verloskundige.

Vrijdag weer bij de verloskundige geweest en mijn bloeddruk was weer normaal. Urine was ook schoon dus geen rare dingen. Ze willen me wel in de gaten houden, omdat ik hoofdpijn en buikpijn heb. Ik heb nog gevraagd of ze me een handje kon helpen om een leuk vaderdagcadeautje te regelen voor de vader en opa’s maar helaas…. Daar beginnen ze niet aan! Gemeen he! Maandag moet ik weer terugkomen voor een extra check! Ik heb de laatste dagen wel meer last van harde buiken maar het zet niet door. Ik kan niet wachten om de kleine beet te houden!

Gaat er wat gebeuren?

Bij de Verloskundige geweest. Met de baby is alles goed gelukkig alleen mijn bloeddruk was iets hoger dan normaal. En dan ga je het hebben over zwangerschapsvergiftiging en de gevolgen hiervan brrr. Ik moest over een strookje plassen en urine was wel goed. Ze willen me vrijdag weer terugzien met een potje urine. Hopelijk is alles dan weer goed! Vandaag had ik ook veel last van buikpijn. Voortekens? Ik moest wel de deur uit, omdat Lindsay haar vaste beugel zou krijgen. Gelukkig was Tony vrij, zodat we met de auto konden. We hebben het gered! Gelijk bij Jamin alvast traktatie gekocht voor school. Ben graag voorbereid 😉

Einde komt in zicht.

Einde komt er eindelijk aan. Tenminste, eindelijk? Uiteraard ga ik mijn flinke toeter en die bewegingen in mijn buik ook ontzettend missen. Nooit meer met z’n tweetjes dus ik geniet er toch nog maar eventjes van. De buik zit flink in de weg en is gevoelig maar nog eventjes volhouden. Bij de verloskundige was alles prima in orde. Ze gokt op een 7 ponder. Nu moet ik elke week langskomen. Spannend! Bij elk krampje of steekje denk ik:” is dit het?!! maar je zit wel lekker warm daar haha.

Week 36.

We zitten “bijna” op week 36 poeh! Stiekem verlang ik toch wel weer naar mijn eigen lichaam. Ik wil zoveel doen maar kan bijna niets meer. Gisteravond met Truus naar de Verloskundige geweest. Bloeddruk was goed en het gekraak en geknak hoort er allemaal bij. De baby en mijn lichaam is zich al aan het klaarmaken voor de bevalling.  *Stress*!!!

Verloskundige.

Gisteravond weer naar verloskundige geweest. Alles was natuurlijk prima! Het heeft zelfs nog ruimte om te groeien zei ze. Ogod, nog meer?!!!  Alles voelt al pijnlijk en beurs aan. De bewegingen in mijn buik veranderen nu ook. Ik voel nu meer gedraai van een kontje en armpjes. Zijn hoofdje zit nog steeds beneden en zit klem dus geheel draaien gaat hem niet meer lukken. We kregen een informatie folder mee dat vanavond een informatie avond is voor aanstaande ouders. Wat we kunnen verwachten en wat een bevalling allemaal inhoudt. Je moet je hier voor opgeven maar dat is via internet niet helemaal goed gegaan. Net gebeld maar ik zou terug gebeld worden dus ik wacht nog steeds op een telefoontje. We willen wel graag naar deze avond toe. Dat er een kind aankomt is leuk maarja wat houdt een bevalling precies in en wat gebeurd er met en in je lichaam? Juist! Je leert er toch weer van denk ik dan maar.

Verloskundige.

Vanmorgen samen met Lindsay naar de verloskundige geweest. Voor het eerst zonder Tony maar dat maakt niet uit. Alles wat goed met ons ukkie. Alle kleine kwaaltjes hoort erbij in de laatste weekjes en ik moet goed luisteren naar mijn lichaam. Bij het voelen naar de baby heeft ze wel 5x gezegd dat ik zo’n prachtige buik heb. Geen streepjes, geen striemetjes en mooi prachtig rond waar ik trots op mag zijn. Werd er verlegen van hahaha. De baby lag met zijn hoofdje al klem tussen de bekken. Dus al ingedaald wat best vroeg is. Als hij dan ook ietsje eerder gaat komen zou dat helemaal goed zijn 😉 Ze heeft me verteld hoe hij lag en terwijl ik altijd dacht dat ik zijn billetjes bij mijn navel voelde opkomen blijken dat zijn voetjes te zijn. Altijd leuk om te weten, want nu kan ik lekker kietelen. Mijn ijzergehalte laten prikken en die was wat lager. Niet zorgwekkend maar gewoon veel appelstroop eten. Morgen dus een grote pot halen! Na de verloskundige richting de GGD gefietst (fijn met al die bruggen hier). Lindsay moest ook een prik halen en voor we het wisten stonden we ook weer buiten.

29 weken zwanger.

Vandaag was het dan weer zover. De verloskundige. Nu moet ik elke 3 weken bij haar langskomen. Gelukkig hoefde ik WEER niet op de weegschaal te staan haha. Vanaf het moment dat ik zwanger ben heb ik de weegschaal ver weg verstopt. Ik haat dat ding! Bloeddruk was goed zoals elke keer en het hartje was duidelijk te horen. Na wat geduw en gepor in mijn buik kon ze redelijk goed voelen hoe het kindje lag. Het was een naar gevoel maar ze weet bijna zeker dat het hoofdje al naar beneden ligt. Dat is uiteraard de bedoeling! Nu hopen dat hij niet zo eigenwijs is met draaien. Het kamertje is nu officieel af. Laatste dingetjes zijn nu klaar! Volgende week alle babykleertjes wassen, want het schijnt dat je met 30 weken al een koffertje klaar moet hebben staan mocht je opeens toch gaan bevallen. Tjemig, het komt steeds dichterbij!