Even dacht ik het.

Even dacht ik dat het gisteravond was begonnen. Vage steken in mijn zij en krampen. Blijkbaar waren het mijn darmen die ook van slag zijn. Vannacht weinig geslapen, omdat ik steeds last had van steken en in mijn gedachte was ik al bezig met bevallen. Raar he. Elke dag denk ik nu:” Ja, het kan zomaar gebeuren”! Chantal had aangegeven dat het een dinsdag geboren zal worden. Dat is vandaag dus wie weet wat er vanavond allemaal gaat gebeuren! Maar het kan net zo goed nog 2 weken duren hahaha

 

38 weken zwanger – wandeling.

Het valt allemaal niet mee. Het is zwaar en alles doet zeer. We zitten op week 38 en het idee dat het elk moment kan gebeuren maakt het wel spannend. We kunnen niet wachten! Vandaag was het heerlijk weer en zijn we eventjes naar buiten gegaan. Ik word gek binnen dus ik ben blijk dat we even een uurtje eruit zijn. Al is het maar een rondje rijden met de auto!

We zitten in Juni!

Juni…. Deze maand gaat het gebeuren. Wauw! Het idee dat het gewoon elk moment kan gebeuren poeh… Vind het toch wel erg spannend allemaal hoor. Alles is geregeld. De geboortekaartjes zijn eindelijk goed, wat een ellende was dat nog. Gisteren had ik last van een rare buik. Had ik teveel gedaan of zijn dit voortekens? Ik wist het niet. Ben maar in bad gegaan om te ontspannen maar ik ben de nacht goed doorgekomen. Waren dus geen voortekens! Helaas nog geen baby te zien hier! Maar lang zal hij niet wachten heb ik het gevoel. Vaak last van een drukkend gevoel van onderen… maarja of dat wat zegt? Zal je het zien, loop ik straks nog 2 weken langer!

Week 36.

We zitten “bijna” op week 36 poeh! Stiekem verlang ik toch wel weer naar mijn eigen lichaam. Ik wil zoveel doen maar kan bijna niets meer. Gisteravond met Truus naar de Verloskundige geweest. Bloeddruk was goed en het gekraak en geknak hoort er allemaal bij. De baby en mijn lichaam is zich al aan het klaarmaken voor de bevalling.  *Stress*!!!

Verlof!!

Vandaag gewerkt van 8 tot 2 uur. Helaas is het mij niet gelukt om deze week af te maken met werken. Ik heb pijn bij het lopen dus luister ik naar mijn lichaam. Ik ga de kindjes en collega’s zeker missen!! Vanaf nu is mijn verlof dus ingegaan en moet ik nu wachten tot onze kleine geboren gaat worden….. Spannend!!!

Laatste werkweek.

Wat een gekraak en geknak voelde ik vannacht. Ik vind het gewoon eng! Gisteren liep ik slecht en veel last van steekjes. Vandaag moet ik werken. Ik weet eerlijk gezegd niet of ik het ga redden. Ik probeer het en mocht het niet gaan dan ben ik ziek, klaar. Iedereen zegt ook steeds:” luister naar je lichaam”! En dat doe ik nu, omdat mijn lichaam nu zegt:” kappuh nou”…. Dus ik ga luisteren…….

Informatie avond.

Gisteravond zijn we naar de informatie avond geweest over bevallingen en hoe gaat dit nu allemaal precies in zijn werk. Erg informatief avondje (2 uur lang). Alles werd besproken tot begin van weeen tot het bevallen en erna. En wat je als partner kan doen als je vrouw pijn ligt te lijden 😉 Die avond kon ik eigenlijk niet meer slapen. Te veel info waar ik eigenlijk niet op zat te wachten. Ik word er angstig van! brrr

Goeie dagen en minder goeie dagen.

Soms heb je goeie dagen. Wat ik eigenlijk al 7 maanden lang heb en vandaag heb ik gewoon een iets mindere dag. 2 nachten niet geslapen en vannacht last van mijn buik gehad. Rare steekjes links en rechts en een ukkie die niet stil kon liggen. Normaal ben ik wel een doorzetter en ga ik gewoon door maar vanmorgen vroeg dacht ik:” ze doen maar op werk, ik sla een dagje over!” Zodoende zit ik vandaag thuis in mijn huispakkie te hangen op de bank. Ik heb het fut niet om iets te doen en heb ook helemaal nergens zin in! Ondertussen ligt ons ukkie te draaien en te bewegen in mijn buik en stak er iets bizars uit bij mijn navel. Ik kon het zo beethouden! Denk een beentje, knietje of een elleboogje. Brr Af en toe is het echt horror-achtig hoor! LOL