Dagje winkelen in Batavia-Stad.

Vandaag zijn we gezellig samen thuis. Lindsay is logeren bij opa&oma in Spijkenisse en wij zijn samen gaan shoppen in Batavia-Stad. We gingen zoeken naar Converse voor jou maar helaas hadden ze die niet in de juiste kleur voor jou. Daarna hebben we mooie shirts gekocht van Vingino en als laatste een ijsje gegeten bij de Mac. Het hoorntje vond je eigenlijk nog het lekkerst. Smullen hoor!

7 maanden oud.

Wat ben je toch al weer een grote vent! Je voortand is doorgekomen en de andere is onderweg, je eet al brood, je hebt 1 fles minder op een dag en wordt vervangen door sap met een soepstengel, liga of een rijstenwafel. En je draait al bijna door van rug op buik! Je kletst aan 1 stuk door en je bent onwijs nieuwsgierig naar alles wat er om je heen gebeurt.
Je bijt al graag op mijn vingers waarvan ik hard moet gillen van de pijn en dan kijk je me met die duivelsogen en die mooie glimlach uitdagend aan. Je bent een echt boefje en een echt mannetje!

Ondeugend.

Wat een heerlijke ondeugd ben je toch. Je straalt het nu ook helemaal uit met die 2 ondertandjes. Je geniet van aandacht en als je die niet krijgt en mama loopt je straal voorbij dan laat je dat even horen! Wat dat betreft ben je wel een mama’s kindje. Zodra we jou op je buik neerleggen draai je je gelijk om en het zal niet lang meer duren dat je ook weer terug gaat draaien.

CB

Vandaag was het weer tijd om naar de CB te gaan. Voor het eerst geen prikjes! YEAH De volgende prik is pas met je 11 maanden dus dat duurt gelukkig nog eventjes! Ze vonden je gezond en levendig uit zien. Je zit met je gewicht boven het gemiddelde maarja je weegt ook 8 kilo!!! Raar he, dat is afentoe rugklachten heb! Je lengte was 64,5 cm. Je bent iets minder gegroeid maar het blijft netjes. Omdat je zo kwijlt en sinds een aantal dagen raar met je hoofd heen en weer schudt vermoeden ze dat je binnenkort wel een tandje zal krijgen. Uiteraard nog te vroeg maar je bent al zo flink en vlot dat dit best mogelijk kan zijn. Papa en mama zijn weer trots op je!

Verloskundige Nen.

Vanmorgen had ik weer de eerste fotoshoot beneden. Een baby die 1 week jonger is dan Jamie. Wauw, wat is Jamie dan groot en flink! Vanmiddag kwam de verloskundige op na controle. Jamie ging gelijk naar Nen lachen, zo lief! We gaan haar nog missen! Alles is goed met Jamie en met mij ook. Nu is het ECHT afscheid nemen van elkaar… jammer….

Spruw.

Vanmorgen ontdekte ik het opeens. Zijn tongetje is al dagen wit maar ik dacht dat het door melk drinken kwam. Toen ik verder in zijn mondje keek zag ik allemaal witte vlekken en stippen. Spruw! Dit is een soort schimmelinfectie. Hoe hij eraan komt weet ik echt niet, want hij komt niet in aanraking met andere kinderen en wij zijn zo hygienisch als de pest! De dokter gelijk gebeld en dat gebeurd nooit. En uiteraard is hij weer eens op vakantie. Dat geluk heb ik dus altijd! Vervangende arts heeft vanmiddag terug gebeld en we kunnen vanmiddag medicijnen afhalen. Hopelijk is het snel over. Hij heeft er gelukkig geen last van!

Vanmorgen om 4 uur kwam je voor een fles. Met mijn slapende kop buig ik over je bedje en wat krijg ik? 2 grote blauwe ogen die mij aankijken met een grote glimlach. Wat is dit geweldig! Dan kan ik er weer tegen aan.

In bad.

Gisteravond samen in het grote bad geweest. Dit vonden we beide wel erg prettig en fijn. Je geniet hier volop van. Alles beweegt bij jou of je de radslag al wil gaan doen. Het afdrogen vind je wat minder, dat is natuurlijk ook koud brr..

4 weken oud.

Vandaag alweer 4 weken oud. Wat gaat het snel allemaal! Je eet goed, je slaapt goed en afentoe kan je behoorlijk krijsen haha. Je veranderd zo snel vinden wij. Je hebt zelfs een bolle toet gekregen. Afentoe kijk je zo wijs om je heen en houdt je mama goed in de gaten. Zodra mama je optilt ben je vaak stil en vind je het heerlijk om tegen d’r borst aan te liggen. Je bent zo’n heerlijk ventje. Nu ligt je heerlijk in je bedje te slapen maarja wat wil je ook met een warm bad en een fles op.