Met grote zus.

Nadat de visite gisteren weg was gegaan ging ik met Lindsay en Jamie de studio in. Voor Lindsay hoeft dit allemaal niet en ik kreeg ook maar 2 minuten van d’r om een foto te maken. In die 2 minuten kan je wel wat maken maar niet veel. 1 “redelijke” foto heb ik kunnen maken. Opa’s en Oma’s ook weer blij en mama natuurlijk trots op haar kanjers!

Hahaha honger??!!!!!!!

Alles wat hapbaar is, is voor jou voedsel lijkt wel!! Wat een scheetje ben je toch hihi en dan ook echt niet loslaten met die kaken van je! Vannacht ben je netjes om de 3 uur gekomen. Papa en mama hebben dus redelijk geslapen. Ik ben blij dat ik de 5 uurtjes haal en dat is vannacht voor het eerst gelukt. Vanmorgen is de verloskundige voor het laatst geweest. Nu moeten we het echt alleen doen.

De flessenvoedingen gaan redelijk. De ene keer drink je de fles helemaal leeg en de andere keer kots je echt alles eruit. Zo frustrerend! We moeten gewoon blijven geven en kijken hoe het gaat. Maandag komt iemand van het consultatiebureau en dan kunnen we dit ook nog even aangeven.

Vandaag komt Lindsay van schoolkamp. Het is nog steeds droog buiten en hopelijk blijft dit ook zo, want ik wil samen met jou haar uit school halen. Dat zal een grote verrassing voor haar zijn!

Lindsay op Schoolkamp.

Jamie heeft de nacht beter geslapen dan normaal en niet gespuugd! Geweldig. Vanmorgen moesten we hem wel vroeg wakker maken, omdat Lindsay naar schoolkamp ging en 6:30 uur op school moest zijn. Tony en Jamie bleven in de auto wachten. Om 7:00 uur vertrok ze richting Vlieland. Wat zal ze haar broertje missen.

Thuisgekomen hebben we Jamie lekker in badje gedaan en eind van de ochtend met hem naar het ziekenhuis geweest. Ik wist niet wat ik er van moest verwachten maar ik verwachtte een bloedbad. Wat viel de ingreep mee! Beetje verdoven op het juiste moment een knipje en klaar! Hij heeft nu een tong die hij kan uitsteken! Wat een mooi gezicht om zo’n kleintje bezig te zien en ziet denken:” wat kan ik nu allemaal!” Toen we thuiskwamen gelijk geprobeerd met drinken maar nog steeds pakt hij de fles niet goed en maakt hij teveel lawaai waardoor er lucht binnenkomt. De verloskundige kwam nog even bij Jamie checken en Tony is op pad geweest voor een ander soort fles met speen maar na dit geprobeerd te hebben waren we ook niet tevreden. Morgen nieuwe poging!

Gaat er wat gebeuren?

Bij de Verloskundige geweest. Met de baby is alles goed gelukkig alleen mijn bloeddruk was iets hoger dan normaal. En dan ga je het hebben over zwangerschapsvergiftiging en de gevolgen hiervan brrr. Ik moest over een strookje plassen en urine was wel goed. Ze willen me vrijdag weer terugzien met een potje urine. Hopelijk is alles dan weer goed! Vandaag had ik ook veel last van buikpijn. Voortekens? Ik moest wel de deur uit, omdat Lindsay haar vaste beugel zou krijgen. Gelukkig was Tony vrij, zodat we met de auto konden. We hebben het gered! Gelijk bij Jamin alvast traktatie gekocht voor school. Ben graag voorbereid 😉

Verloskundige.

Vanmorgen samen met Lindsay naar de verloskundige geweest. Voor het eerst zonder Tony maar dat maakt niet uit. Alles wat goed met ons ukkie. Alle kleine kwaaltjes hoort erbij in de laatste weekjes en ik moet goed luisteren naar mijn lichaam. Bij het voelen naar de baby heeft ze wel 5x gezegd dat ik zo’n prachtige buik heb. Geen streepjes, geen striemetjes en mooi prachtig rond waar ik trots op mag zijn. Werd er verlegen van hahaha. De baby lag met zijn hoofdje al klem tussen de bekken. Dus al ingedaald wat best vroeg is. Als hij dan ook ietsje eerder gaat komen zou dat helemaal goed zijn 😉 Ze heeft me verteld hoe hij lag en terwijl ik altijd dacht dat ik zijn billetjes bij mijn navel voelde opkomen blijken dat zijn voetjes te zijn. Altijd leuk om te weten, want nu kan ik lekker kietelen. Mijn ijzergehalte laten prikken en die was wat lager. Niet zorgwekkend maar gewoon veel appelstroop eten. Morgen dus een grote pot halen! Na de verloskundige richting de GGD gefietst (fijn met al die bruggen hier). Lindsay moest ook een prik halen en voor we het wisten stonden we ook weer buiten.

Paasweekend.

Wat een heerlijk paasweekend hebben we gehad! Veel bbq, veel eten en weinig doen! Voor mij dus top! Heerlijk even met het gezinnetje een wandelingetje gemaakt door het bos alleen niet te lang, want dit haal ik niet meer. Bij het maken van de foto (wat uniek is) voelde Lindsay een voet uitsteken en toen was het gelijk over. Ze vindt het allemaal wel leuk maar van een afstandje. Een echte puber dus! Wat ik wel bijzonder vind is bij het lezen van een website dat je je kindje maximaal 20x moet voelen op een dag en dat er maar weinig vrouwen zijn die dit werkelijk voelen. Euhm? Ik voel die kleine de hele dag en nacht?! En dan ook ECHT de hele dag en nacht!! hahaha Help….

Een jongetje!!

Ongelooflijk maar waar! We krijgen een jongetje! Totaal niet verwacht en ik was echt bezig met een meid. Dus niet hahaha! Gelukkig was de medische echo helemaal goed. Het was wel opvallend dat het een bol buikje heeft maar dat is niets ernstigs of zorgwekkend. Terwijl ze ging inzoomen op het geslacht roep ik nog hard:” wauw, flinke schaamlippen! ” hahaha Maar ik moest iets hoger kijken en inderdaad daar zie je een piemeltje zweven hihi.
Supergelukkig nu!

Lekker dagje.

Vandaag druk dagje! Om 9 uur met dochter bij de Ortho zijn, snel cadeautjes kopen voor 2 verjaardagfeestjes, kind weer op school dumpen en weer richting huis om te werken en vanavond kind weer van feestje halen en gelijk door naar de Verloskundige. Kijken of ons kindje zich nu wat sneller en duidelijker laat horen dan de afgelopen keren. Straks mijn eerste babydoos halen bij Etos. Ik hou van gratis-dingetjes!

Topzaterdag!

Zaterdagochtend had ik nog een fotoshoot en daarna zijn we lekker naar Amsterdam gegaan. Lekker slenteren door de stad. Dat was alweer jaren geleden, dus ik had er al helemaal zin in! Bij aankomst eerst wat eten, want ik rook van alles en kreeg al gelijk honger. Ik zocht nog leuke Kerst-kleding maar dat is gewoon ontzettend moeilijk om iets te vinden wat goed en lekker zit. Gelukkig kwamen we een H&M tegen met positiekleding! Ik heb een tas vol kleding van Tony gekregen. Alvast een verjaardagskado en hier ben ik natuurlijk blij mee! Eindelijk wat lekker zit! Die avond met Lindsay naar Theater-toer van Waylon geweest. Wat een lekkertje en wat een stem! Superdag was het!