Tongriempje.

Vandaag komt de Verloskundige naar je mondje kijken, omdat je tongriempje vast zit. Hierdoor drink je met veel geluid waardoor TE veel lucht naar binnenkomt. En door dit lucht spuug je weer veel en houdt je te weinig voeding binnen. Continue ben je aan het zoeken naar eten en huil je. Vooral in de nachten ben je gewoon niet voldaan.

De verloskundige heeft een afspraak gemaakt bij de KNO-arts in het ziekenhuis. Morgen om 10:50 uur hebben we een afspraak en wordt je tongriempje doorgeknipt. We moeten je nu voeden met een slangetje en spuitje. Zielig gezicht maar waarschijnlijk zal dit wel werken tegen teveel lucht!! Op hoop van zegen.

Vanavond is je navelstreng eraf gevallen!!

Het is begonnen!

Woensdag 22 juni. Vanochtend lekker op de bank gelegen en die middag moest ik even naar de dokter om een raar plekje op mijn voorhoofd na te laten kijken. Samen met Tony ben ik daar heen gegaan. Terwijl we daar in de wachtkamer zaten te wachten kreeg ik een vreemde kramp. Nog een gesprek gehad met de dokter over hoe het ging met mijn zwangerschap enz enz. Die avond kwam Tony’s vriend Raymond nog op visite en de krampen zetten steeds meer door. Is dit het nu?! Wat wordt je hier onzeker van. Twijfels en het toch zeker weten dat dit het echt is en dat het nu gaat beginnen. Toch maar lekker vroeg naar bed gaan en dan zien we wel!

Terug naar de Verloskundige.

Vrijdag weer bij de verloskundige geweest en mijn bloeddruk was weer normaal. Urine was ook schoon dus geen rare dingen. Ze willen me wel in de gaten houden, omdat ik hoofdpijn en buikpijn heb. Ik heb nog gevraagd of ze me een handje kon helpen om een leuk vaderdagcadeautje te regelen voor de vader en opa’s maar helaas…. Daar beginnen ze niet aan! Gemeen he! Maandag moet ik weer terugkomen voor een extra check! Ik heb de laatste dagen wel meer last van harde buiken maar het zet niet door. Ik kan niet wachten om de kleine beet te houden!

Zondagochtend.

Zondagochtend, getrappel en/of gedraai in mijn buikje. Wat is dat toch genieten! Nog 5 weekjes te gaan en dan mag ik hem eindelijk zien, voelen en ruiken. Ons kindje! Vandaag had ik veel  last met lopen. Voelde veel druk en steken beneden. Je mag dus eerder komen hoor! haha Mijn laatste werkweek gaat nu ook in en dan met verlof!

Informatie avond.

Gisteravond zijn we naar de informatie avond geweest over bevallingen en hoe gaat dit nu allemaal precies in zijn werk. Erg informatief avondje (2 uur lang). Alles werd besproken tot begin van weeen tot het bevallen en erna. En wat je als partner kan doen als je vrouw pijn ligt te lijden 😉 Die avond kon ik eigenlijk niet meer slapen. Te veel info waar ik eigenlijk niet op zat te wachten. Ik word er angstig van! brrr

Paasweekend.

Wat een heerlijk paasweekend hebben we gehad! Veel bbq, veel eten en weinig doen! Voor mij dus top! Heerlijk even met het gezinnetje een wandelingetje gemaakt door het bos alleen niet te lang, want dit haal ik niet meer. Bij het maken van de foto (wat uniek is) voelde Lindsay een voet uitsteken en toen was het gelijk over. Ze vindt het allemaal wel leuk maar van een afstandje. Een echte puber dus! Wat ik wel bijzonder vind is bij het lezen van een website dat je je kindje maximaal 20x moet voelen op een dag en dat er maar weinig vrouwen zijn die dit werkelijk voelen. Euhm? Ik voel die kleine de hele dag en nacht?! En dan ook ECHT de hele dag en nacht!! hahaha Help….

Ongeloof.

Nu, 2 dagen later ben ik er nog van slag van. Een jongetje een jongetje! Afentoe kijken we elkaar hier aan en zeggen we:” een jongetje!” We zijn zo gelukkig! Gisteravond met z’n drieen jongensnamen gaan verzinnen. Wel lastig als de 1 van hollandse namen houdt en de ander van Engelse. Ik denk na veel nadenken en discussies voeren we er wel uit zijn. Wat het gaat worden zeggen we natuurlijk niet! Op dit moment wordt er boven druk geklust door de familie. Opa en zwager zijn in het kamertje bezig en volgende week gaat de vloer eruit. Aankomende 2 weken zitten we in de zooi maar dan komt er wel iets moois voor terug! Op dit moment lig ik languit op de bank snotverkouden te zijn en te genieten van het geschop van ons “kereltje”.

Een jongetje!!

Ongelooflijk maar waar! We krijgen een jongetje! Totaal niet verwacht en ik was echt bezig met een meid. Dus niet hahaha! Gelukkig was de medische echo helemaal goed. Het was wel opvallend dat het een bol buikje heeft maar dat is niets ernstigs of zorgwekkend. Terwijl ze ging inzoomen op het geslacht roep ik nog hard:” wauw, flinke schaamlippen! ” hahaha Maar ik moest iets hoger kijken en inderdaad daar zie je een piemeltje zweven hihi.
Supergelukkig nu!